Teknologi- & Polymerdagene er skikkelig i farta

Vi er på vei mot 150 deltakere og tror vi blir over 200 før arrangementet går av stabelen på Gjøvik, 20. og 21. september.

Teknologi- & Polymerdagene 2016 har et fyldig program både fra talerstolen i plenum, i fire fagsesjoner (sprøytestøping, kompositt, materialer og prosesser og additiv tilvirkning) eller gjennom de valgfrie besøkene til:
- Kongsberg Automotive
- Plastal
- Madshus
- Mjøselement
- NTNU Gjøvik - additiv manufacturing lab
Eller du kan bli igjen på hotellet og delta på et to timers miniseminar om feil og feilanalyse i plastprodukter, samt testing og simulering av mekaniske egenskaper.

Den raske teknologiske utviklingen i bransjen er fortsatt på agendaen og Industri 4.0 og teknologiens inntog i plastfabrikken står på programmet. 
Det gjør også materialutviklingen. Å lytte til Maria Strömmes foredrag kan vi anbefale alle i vår industri.
Miljøproblematikk tør være kjent, men polymere materialer bidrar til bærekraftig utvikling i motsatt ende av skalaen. Biomaterialer blir det også foredrag om.

Havbruksnæringen er i endring. Det belyses av to av Norges fremste eksperter. Temaet avsluttes med at vi viser eksempler på hva norske plast- og komposittbedrifter har av planer. Om noe markedsområde er preget av polymere materialer, så er det havbruksnæringen. Det flotte er at næringen har plass til ytterligere aktører med gode ideer.

Additiv tilvirkning har en rivende utvikling. Og den er ikke lenger forbeholdt små og halvstore detaljer. Hvorfor ikke like gjerne store bygningskonstruksjoner eller andre produkter laget ute i terrenget. Kom, hør og lær!

Arrangementet avsluttes med den spennende saken om Øveraasens store snøryddingsmaskiner i kompositt. Maskinene har vunnet designpriser og salget går så det suser over store deler av verden.

16 ustillere er også ventet til Gjøvik den 20. og 21. september.

Les mer på plastforum.no her.

Se alle foredragsholdere og hele programmet samt meld deg på her: www.teknologidager.no